+31 6 242 263 92 info@renegrimbergen.nl

REFERENTIES

Ik heb kortgeleden de cursus “Persoonlijke Effectiviteit” gedaan bij René. Hij heeft mij inzicht gegeven in mijn kwaliteiten, mijn gevoelens en mijn valkuilen. René weet op de juiste manier te verwoorden door de juiste vragen te stellen en handvatten aan te reiken. René geeft je vertrouwen en is een integer persoon. Deze cursus was een cadeautje. Bedankt René.
Groet Carla

René weet op een ontspannen manier je persoonlijke problemen goed te herkennen en te omschrijven. Geeft je handvatten om je valkuilen zelf te herkennen en daar wat aan te doen!

Vincent Bakker

Gemeente Utrecht

Mijn ervaring met jou manier van werken is zeer positief. Mede door jou onderwijsachtergrond heb jij een hele duidelijke beginsituatie geschetst en kun jij de groep “eigenwijze docenten” ontzettend goed coachen. Wat kenmerkend is aan jou persoonlijk is dat je erg makkelijk contact legt met zowel mij als alle andere collega’s, het voelt snel vertrouwd!
Lisanne S.

René is een fijne man die rust en veiligheid uitstraalt. Zijn manier van het geven van een training heb ik als prettig ervaren. De opdrachten worden duidelijk toegelicht.

Yolanda

Ik heb de manier van training geven als prettig ervaren. De wisseling van oefenen en theorie is goed bevallen. René weet waar hij het over heeft en heeft mij ook echt verder geholpen d.m.v. nieuwe inzichten en handvatten. Bedankt!
Debbie de Baan

Gemeente Utrecht

Hele leerzame training die ik iedereen kan aanraden. Veel leerzame oefeningen die ook leuk zijn. Het heeft me goed vooruit geholpen. Ook de individuele aandacht is fijn.

Kim Sturkenboom

Ik heb vooral ontdekt hoe ik beter om kan gaan met de verschillende kanten van mijn karakter. Ik was altijd geneigd om mijn minder gewaardeerde eigenschappen en gedachten te negeren, die verdienden geen aandacht. Nu probeer ik te luisteren naar wat zij me proberen te vertellen. En bedenk vervolgens wat ik daarmee kan en wil doen.

H.

Als manager Onderwijs & Onderzoek van de lerarenopleidingen VO van Inholland heb ik René leren kennen als een consciëntieus en deskundig docent en trainer op het terrein van coaching, klassenmanagement, mentoraat, assessments en opleiden in de school. Hij heeft onder andere een belangrijke bijdrage geleverd in het (verder) professionaliseren van docenten en werkplekbegeleiders bij de begeleiding en beoordeling van studenten in de praktijk. René gaat voor kwaliteit en komt zijn afspraken na. Betrokkenheid en meedenken is voor hem vanzelfsprekend, waardoor hij niet alleen zijn taken adequaat uitvoert, maar hij ook van toegevoegde waarde is voor het team.
Wiebo Spoelstra

Helder en prettige manier van uitleg geven over moeilijke zaken. Oog voor de persoonlijke situatie en daar een positieve ondersteuning voor aanbieden. Humor.
F. Nicolai

Ik volgde de afgelopen maanden de cursus Persoonlijke Effectiviteit bij René Grimbergen.

  • Hij is een enthousiast docent.
  • Hij zorgt voor een veilige omgeving.
  • Hij laat je je een waardevol mens voelen.
  • Hij is een vrolijk, prettig mens.
  • Hij helpt je de juiste weg in te slaan en problemen duidelijk te krijgen.
  • Hij heeft een prettig formulering van zijn feedback.
  • Kortom; Een aanrader om René te kiezen als docent/coach!
A v R

HEEFT U VRAGEN OF WILT U SAMENWERKEN?

Pin It on Pinterest

Shares